Pagina's

donderdag 27 oktober 2011

Ber-Art: Webhosting, Wordpress Hosting, Google SEO

ber-art by totemtoeren
ber-art, a photo by totemtoeren on Flickr.
Link to Site    Link to FB Page


Ber|Art VOF, WordPress Hosting Magento, Google SEO en Zoekmachine Optimalisatie Services.LinkedIn WordPress SEO HostingRSS Feed WordPress SEO HostingFacebook WordPress SEO HostingTwitter WordPress SEO Hosting
Wij leveren sinds 1999 professionele, snelle en veilige webhosting en internet services, wat is hosting?
Web hosting (WordPress) is als het bouwen van een huis: Ber|Art Visual Design V.O.F. (Berrie Pelser) verhuurt ruimte en dataverkeer die nodig zijn om een domeinnaam te hosten (hosting). Zie een domeinnaam als een stuk grond en de hosting als de fundering. U krijgt een perceel en adres (domeinnaam) en bouwt daarop zelf een huis (internetsite en e-mail) of laat ons dat voor u doen (webdesign). In ieder geval onderhouden wij uw perceel, adres en huis (hosting). U richt uw huis zelf in. (Controlepaneel, Plesk).  meer…
Opdrachtgevers van Ber|Art Visual Design zijn onder meer; Scandic Sandome, Pokermedia, Proctor en Gamble, LWEO en vele andere. Ber|Art Visual Design V.O.F. is opgericht op 1 juni 1999 en gevestigd in Dorst.

Ber|Art levert o.a. de volgende (webhosting en (webdesign services: (portfolio)
– Secure Shared, mail en domeinnaam hosting (neem a.u.b. contact met ons op voor meer informatie)
– Reseler Hosting (WordPressMagento (met SSL) inclusief het Parallels Plesk Reloaded Contole Paneel)
– Co-Located Hosting (inclusief Hardware Firewall en APC PDU aansluiting)
– Dedicated Hosting (Dell met CentOS en Plesk, server wordt PCI Compliant opgeleverd met Atomic Secured Linux)
– Applicatie CMS Hosting (wij gebruiken Typo3 en WordPress en WPMU als – CMS en Magento als Webwinkel)
– Web en Applicatie Design Template design, logo en huiststijlen (van HTML tot Typo3 Templates)
– SEO (GoogleZoekmachine optimalisatie (van zowel HTML Websites als PHP Applicaties)
– High-availability Rack Cluster Hosting Cloud ComputingCloud Hosting en Hybride Hosting Services
– VPS Cloud Hosting met volledige redundancy (via 2 netwerken en 2 DC’s) en externe RAID-6 SAN’s
Een domeinnaam (of, afgekort, ‘domein’) is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd. De verschillende delen van een domein (oftewel: domeinnaam) worden van elkaar gescheiden door punten. Een voorbeeld van een domein is ber-art.nl.

Webhosting is een dienst die aan particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina, of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een zogenaamd hostingbedrijf of een webhost zoals Ber|Art.
WordPress is gratis CMS en weblog-software, die onder de GPL-licentie wordt gepubliceerd. WordPress is oorspronkelijk ontworpen als software waarmee je kunt bloggen; een weblog of blog bijhouden dus. Een weblogmaakt het mogelijk berichten te plaatsen, waarop vervolgens gereageerd kan worden door andere gebruikers. Een weblog kent over het algemeen geen statische pagina’s en dat is dan ook het grootste verschil met reguliere websites.

1 opmerking: